Jämthund | Jämthund.se

Jämthund | Jämthund.se

Om bloggen

Hemsidan som p.g.a lättja blev en blogg. Fokus har tidigare legat på jämthunden "Jämtmyrens Brolle", men tyvärr fick han somna in i augusti 2014.

Hundar i jobbet!

AllmäntPosted by Daniel 09 Mar, 2015 16:26:16
Det är lugnt på hundfronten för egen del för tillfället. Måste prioritera familj och företaget en period nu innan man kan skaffa sig en ny hund. Träffar många hundar via jobbet, så det är klart att man blir rejält sugen emellanåt.

Jag var till Åsele och Älgbitens kennel förra veckan och fotograferade Carro tillsammans med hundarna Fäbobergets Jaz och Elgstöa's Grant. Carro åker här skidor med den senaste nyheten i BAGGENs sortiment, Softbelt Race, runt midjan. Linan är en annan nyhet, Baggen Draglina. Hundarna har ställbara dragselen Neewa Sled Dog X-back.

---

Här en annan jämthund fotad tidigare i vintras hos Fäbobergets kennel. Vill minnas att hunden var Mottibäckens Fint. Dragselen han har på sig är Neewa Adjustable.

---

Här poserar "Norrlands Guidens Milla Magia" i en Neewa Sled Dog X-back. Ägare Johan Landström, Bjurholm.

---

Även grannens jämthundshane "Blaikens Karo" har fått ställa upp på bild. Här i en Neewa Sled Pro. Ägare Roland Nyberg, Kåddis.

---

Det är av någon anledning mest jämthundsfolk man känner och träffar, således är deras hundar dom mest väldokumenterade. Ibland träffar man dock även på andra raser.

Gråhundshanen "Rävas Bije Busen" också i en Neewa Sled Dog X-back. Ägare Jörgen Jonsson, Vindeln.  • Comments(0)//www.jamthund.se/#post45