Jämthund | Jämthund.se

Jämthund | Jämthund.se

Om bloggen

Hemsidan som p.g.a lättja blev en blogg. Fokus har tidigare legat på jämthunden "Jämtmyrens Brolle", men tyvärr fick han somna in i augusti 2014.

Joggingsele!

AllmäntPosted by Daniel 26 Mar, 2015 13:56:22

Så länge man inte har någon egen hund får man vackert förlita sig på att snälla människor runt omkring en ställer upp och lånar ut ibland. Igår var jag till Roland och Gunhild Nyberg i Kåddis och fick låna deras Blaikens Karo som fotomodell. Tack så mycket, goda grannar!

Karo poserar här i en Neewa Joggingsele stl. XL.

Joggingselen tycker jag själv var helt perfekt som framförallt cykelsele till Brolle. Det blev riktigt många mil med den på förra sommaren. Den breda "bröstplattan" sprider ut trycket bra framtill och dessutom får hunden helt fria bogrörelser i denna sele, vilket man inte får i exempelvis en vanlig spårsele. Brolle och mina döttrar förra våren...

---

Har två helger i rad nu varit upp till fjälls och insupit lite härlig fjälluft. Underbara dagar...

På lördag blir det att åka till Åsele och besöka älghundutställningen. Ska dit och visa upp lite prylar och kanske sälja lite...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.